Word een Google Ads Eindbaas

Met dé Google Ads cursus van Nederland & België.
Opleiding tot SEA specialist. Nu tijdelijke kortingsactie.

Word een Google Ads Eindbaas

Met dé Google Ads cursus
van Nederland & België.
Opleiding tot SEA specialist.
Nu tijdelijke kortingsactie.

google ads cursus actie

Ervaringen van deelnemers
Eindbaas cursus

 
Anne West
5/5

Veel meer waard

“Ik heb meerdere online cursussen vergeleken en de Google Ads Eindbaas cursus is by far de beste keuze gebleken. Ivo snapt namelijk dat ik de cursus uiteindelijk niet voor de lol volg maar om er winst mee te maken voor mijn bedrijf. Die focus maakt dat deze cursus mij zoveel oplevert.”

De docent, Ivo de Clercq, word aanbevolen door mensen van Landal Greenparks, Douwe Egberts, de overheid, Ahold en Google zelf.

sea cursus - ppc training - cpc specialist linkedin aanbevelingen ivo
5/5
Lucas van der Bel

Lucas van der Bel

Zakelijk-dagblad.nl

“Met korte video’s werd ik stap voor stap een Google advertentie expert. Bij elke video kreeg ik tips & tricks die Google niet vertelt. Ik leerde ook Google campagnes beheren voor andere bedrijven. Die betalen daar nu €300,- tot €750,- per maand voor. Dus daar verdien ik ook lekker aan!”

Lucas van der Bel

Lucas van der Bel

Zakelijk-dagblad.nl

5/5

“Met korte video’s werd ik stap voor stap een Google advertentie expert. Bij elke video kreeg ik tips & tricks die Google niet vertelt. Ik leerde ook Google campagnes beheren voor andere bedrijven. Die betalen daar nu €300,- tot €750,- per maand voor. Dus daar verdien ik ook lekker aan!”

5/5

Veel meer waard

Anne West

“Ik heb meerdere online cursussen vergeleken en de Google Ads Eindbaas cursus is by far de beste keuze gebleken. Ivo snapt namelijk dat ik de cursus uiteindelijk niet voor de lol volg maar om er winst mee te maken voor mijn bedrijf. Die focus maakt dat deze cursus mij zoveel oplevert.”

Ivo word aanbevolen door mensen die werken bij Landal Greenparks, Douwe Egberts, de Overheid, Ahold en Google zelf.

Jij kan na de Google Ads Eindbaas cursus

Overzicht van alles wat je krijgt

Google ads cursus

Toegang tot de Eindbaas cursus

Onbeperkt trainingen volgen. Waar en wanneer je maar wilt. Op je laptop, tablet en mobiele telefoon.

Vanaf je kantoor, collegezaal, huis, strand of park. Als jij een paar minuten over hebt kun je weer wat leren over Google advertenties!

Google ads cursus

Alle templates, scripts & tools

Alle rapportages, mails, berekeningen, lijstjes en cheatsheets die ik gebruik bij het maken van de perfecte Google advertenties. Met de meest rendabele zoekadvertenties en best presterende banners wordt je leven als Google specialist een stuk leuker. 

Op basis van 6 jaar ervaring. Kant en klaar voor jou. Zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden, niet alles zelf hoeft te ontwerpen, maar meteen aan de slag kunt.

Google Ads tools en templates
Waarom adverteren op Google

24/7 support & updates

Google Ads experts staan voor je klaar om je te helpen. En delen de nieuwste innovaties van Google met jou. 

Zodat jij de meest up-to-date Google specialist bent en blijft.

Waarom adverteren op Google

Als bonus leer jij nu ook display campagnes & shopping advertenties opzetten. Zo kun jij mensen achtervolgen met afbeeldingen over het hele internet.

Dit heet remarketing en zorgt voor aanzienlijk meer verkopen. Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in de Eindbaas cursus.

Adwords Shopping Ads leren opzetten
Google Ads community

Hechte community

Je bent niet alleen. Je kunt je lief en leed met anderen delen. In de community zitten zowel Nederlanders als Belgen.

Daar helpt iedereen elkaar met Google Ads maar delen we ook nuttige info over bijvoorbeeld updates en innovaties van Google.

Google Ads community

Certificaat van deelname

Als je de Eindbaas SEA cursus volledig afrond krijg je een officieel certificaat. Dat kun je aan klanten laten zien zodat zij jou vertrouwen.

En er zit nog een voordeel aan. Elk bedrijf zoekt naar mensen die weten hoe Google werken. Met dit certificaat toon je aan dat jij dat bent. Zo maak je dus nog meer kans op je droombaan :).

Google Ads certificaat halen

Jij ontvangt


Openingsdeal 2021
Beslis nu en ontvang vele extra voordelen ter waarde van €4377,-
Alles voor slechts €4997 750,- incl BTW.

Leer je niet wat je hoopt? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Google ads cursus

Cursus details

Materiaal

50 video's

Actieprijs (als je nu start)

4997,- 620,- excl. BTW
Je kunt betalen in 3 termijnen.

Niveau

Beginners & gevorderden

Bovenaan in Google kom je alleen met advertenties. Het kostte mij 5 jaar en heel veel moeite om Google Ads te leren. Omdat er geen goede praktijkuitleg was. Ik kon geen online Adwords training volgen en moest alles zelf uitzoeken. Daardoor heb ik veel fouten gemaakt en geld van mezelf en klanten verspilt.

Begeleiding door een expert met praktijkervaring en praktijkvoorbeelden zorgt ervoor dat je vanaf het begin geen fouten maakt. Zodat je geen geld verspilt maar winst haalt uit Google. Dat is precies wat deze cursus jou geeft. 

In de Eindbaas cursus werk je met de nieuwste technieken en innovaties van Google. Zo leer je alles automatiseren. En worden je Google advertenties steeds effectiever op de automatische piloot. Dat levert je veel geld én tijd op.

Leer je niet wat je hoopt?
Dan krijg je gewoon je geld terug!

Voordelen

Google Adwords training

6 jaar geleden startte ik in de wereld van Search Engine Advertising oftewel SEA. Sindsdien ben ik daar niet meer weg te slaan en zet ik Google Ads (SEA dus) dagelijks in om kleine en grote bedrijven te laten groeien.

Bij al die bedrijven heb ik experimenten uitgevoerd waardoor ik inmiddels precies weet wat winst oplevert en wat je beter niet kunt doen. Bij Douwe Egberts haalden we 8 miljoen euro omzet op uit 5 landen, puur uit Google Ads.

Zonder op te scheppen ben je bij mij dus zeker aan het juiste adres om te leren hoe jij Google Ads optimaal inzet.

Ivo de Clercq,
Senior Google Ads specialist & gecertificeerd partner van Google.

Ik beheer Google advertenties onder andere voor

google ads klant
google ads klant
google ads klant
google ads klant

Leer ook winst uit Google halen:

  Wees gerust: je kunt binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Veelgestelde vragen

Je verdient deze cursus op 4 manieren terug. Ten eerste doordat je meer klanten krijgt voor je eigen bedrijf. En minder geld verspilt aan advertenties die niet werken.

Maar ook doordat je na deze cursus al je vrienden/familie/kennissen en andere organisaties vindbaar kan maken in Google. Daarvoor betalen die zij jou maandelijks omdat het hen ook veel oplevert.

Als je één klein bedrijf voor maar €150 per maand zichtbaar maakt in Google verdien je de cursus al terug. Als je dit voor meer of grotere bedrijven doet stijgt de winst natuurlijk verder. 

En de titel ‘Google Ads expert’ staat heel goed op je CV. Alle bedrijven willen namelijk gevonden worden op Google. Door die te hebben maak je dus meer kans op een baan of gewoon een hoger salaris. Op al deze manieren verdien jij de cursus dus dubbel en dwars terug.

Als je vandaag start heb je daar al binnen een maand profijt van.

Ja de Eindbaas cursus bestaat uit korte videos die je volledig op je eigen tempo kunt volgen. Bijna iedereen die de cursus volgt doet dat naast een studie of baan. Het mooie van deze cursus is dat je hem kunt volgen op je mobiel. Vanuit je slaapkamer, kantoor of collegezaal.

Het beheren van Google advertenties zelf kost ook weinig tijd. Je kunt al winstgevende Google advertenties beheren met 4 uur per maand. Natuurlijk wordt je winst hoger als je er meer tijd in steekt.

Gemiddeld worden Nederlanders en Belgen in 1 tot 3 maanden Google Ads expert met de Eindbaas cursus. En al in de eerste maand zetten ze advertenties op en halen ze er waarde uit.

De Eindbaas cursus is gemaakt zodat iedereen hem kan volgen. Alles van Google Ads wordt in duidelijke taal en van begin tot eind uitgelegd.  En doordat het een videocursus is kun je altijd pauzeren en terugspoelen als je iets even niet helemaal begrijpt.
 
Het toffe aan de Eindbaas cursus is dat je toegang tot de cursus houdt nadat je de cursus en je certificaat gehaald hebt. Als je later Google advertenties maakt voor jezelf of voor anderen pak je de Eindbaas cursus er gewoon even bij. Om te kijken hoe het ook alweer moet en de stappen te volgen. Zo is het heel eenvoudig.
 
Mocht de cursus toch te moeilijk blijken of gewoon niet bevallen dan krijg je het geld  terug binnen 14 dagen. Daardoor loop je dus helemaal geen risico als je de cursus nu bestelt.

De Eindbaas cursus is het ideale tijdsverdrijf in deze coronatijden. Waarschijnlijk zit je wat meer thuis. En wil je die tijd graag nuttig besteden. 

Dat kan dus door vanuit je huis Google Ads te leren. Zodat je extra inkomen opbouwt, of gewoon meer kans maakt op een baan.

Ik ben zelf ook locatie onafhankelijk dus werk vrolijk door en blijf support geven zoals jullie gewend zijn. 

Dus wil jij beter uit deze crisis komen en in 2021 iets nuttigs doen met je tijd? Volg dan de Eindbaas cursus :).

Ja als jij investeert in de Google Eindbaas cursus kun je op elk moment je vragen stellen. Dat kan direct aan mij of aan andere cursisten in de besloten Facebook community.

Jazeker! Je krijgt als ondernemer 21% van de cursuskosten terug van de belastingdienst, dat is dus nog meer dan €100,- extra korting!

Nadat je de Eindbaas cursus bestelt ontvang je een factuur in je mail. Dat is jouw bewijs waarmee je 21% terugkrijgt van de belastingdienst. 

Om de cursus te kunnen starten heb je GEEN bedrijf of btw-nummer nodig. 

Als je een bedrijf opricht na je aan te melden voor de cursus kun je gewoon de belasting van je aankoop terugvragen zodra je jouw bedrijf inschrijft. Dit kan tot 5 jaar na het kopen van de cursus.

Om een bedrijf te starten hoef je je alleen in te schrijven bij de KvK (NL) of het ondernemingsloket (BE). Dan kun je voortaan van al je zakelijke aankopen geld terugvragen.

Voor Belgische ondernemers wordt de BTW verlegd, hierdoor betaal je bij het afrekenen van de cursus 21% minder als je het BTWnummer invult.

Ik help je graag met vragen hierover. Maar je hoeft dus niets te doen voordat je de cursus koopt.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Dan kun je de Eindbaas cursus in 3 termijnen afrekenen. Zo verdeel je het aankoopbedrag. En kun je nu al starten met de Google Ads cursus.

Dat doe je via deze pagina.

Hoe werkt het?
Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel en heb je direct toegang tot de cursus. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling in 3 termijnen niet geautoriseerd worden, dan kan je het opnieuw proberen met een andere betaalmethode. Als dat dan nog niet lukt kun je contact opnemen met mij (info@google-cursus.nl).

Google Ads is de nieuwe naam van Google Adwords. Dat is dus precies hetzelfde.

PPC staat voor Pay Per Click. CPC staat voor Cost per Click. Dat is wat je doet bij Google Ads: je betaalt pas kosten als iemand klikt. PPC en CPC zijn dus ook hetzelfde als Google Ads.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dat is een vertaling van Zoekmachine Adverteren. Oftewel adverteren op Google. Oftewel Google Ads. Het is dus allemaal precies hetzelfde 🙂

De Eindbaas cursus is dus ook een Google Adwords training, PPC workshop en SEA cursus. Noem het hoe je het wilt: je leert adverteren op Google als de beste. 

Ieder bedrijf wil gevonden worden op Google. Het liefst zelfs bovenaan in Google verschijnen. Met Google Ads zorg jij daarvoor. En help je dus niet alleen je eigen bedrijf, maar wil ook ieder ander bedrijf door jou geholpen worden.

De resultaten in Google bestaan altijd uit organische resultaten: SEO en daarboven de advertenties: SEA. Die advertenties leer je in deze cursus maken.

Om in de organische SEO resultaten te verschijnen is erg complex. Je kunt honderden pagina’s met tekst schrijven en nog niet hoog in Google komen. SEO kost dus veel tijd en de resultaten van alle uren werk zijn onzeker. Ook heb je geen controle over wat mensen te zien krijgen.

Met SEA advertenties verschijn je boven de SEO resultaten, ben je veel minder tijd kwijt, heb je direct resultaat en controle over wat je toont. Het is dus simpel: wil jij hoog in Google verschijnen? Dan is SEA het juiste middel. Dus leer je dat met een SEA cursus.

Als SEA eenmaal goed staat kun je je nog altijd aan SEO wagen.

Als je adverteert op Facebook moet je mensen eerst overtuigen dat ze jouw product nodig hebben. Als dat gelukt is gaan die mensen op Google zoeken naar het product. Daar vinden ze vaak een concurrent die op Google adverteert. Grote kans dus dat je jouw klanten dus alsnog aan de concurrent verliest die het beste op Google adverteert.

Op Google zijn mensen al op zoek naar jouw product. Je hoeft ze dan alleen de juiste advertentie op het juiste moment te tonen. De kans dat men vervolgens bij jou het product koopt is dus veel groter dan via Facebook. En daardoor zijn de kosten per verkoop via Google veel lager dan via Facebook.

Adverteren op Google is dus veel effectiever dan adverteren op Facebook. 

Door te adverteren op Google kun je mensen ook over het hele internet volgen, in plaats van alleen op Facebook. Je kunt display banners tonen op alle websites en apps die je kunt bedenken.

Facebook kun je er later altijd nog bij doen, als je Google advertenties goed staan.

In deze cursus leer je niet alleen de standaard zoekadvertenties bovenin de zoekresultaten maken. Als bonus leer jij ook display banner campagnes opzetten.

Display banners zijn die afbeeldingen die je ziet als je bijvoorbeeld nieuws leest op nu.nl of het weer checkt op buienradar.nl. Naast websites verschijnen die banners ook in veel apps op je smartphome. 

Door die display banners te maken kun je mensen dus over het hele web achtervolgen met afbeeldingen. Als je websitebezoekers die banners toont heet dat remarketing. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat mensen alsnog bij jou kopen. 

Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in deze cursus. Net als Google Shopping advertenties. Krijg je er gewoon bij :).

Als je toch niet helemaal tevreden bent of het niet lukt dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Ik wil namelijk dat jij waarde krijgt van deze cursus.

Kom je er na een paar video’s (maximaal 25) achter dat de Eindbaas cursus toch niet is wat je hoopte? Mail dan even naar info@google-cursus.nl en je krijgt binnen een dag het volledige aankoopbedrag terug.

Je hebt dus niets te verliezen: probeer de cursus vandaag nog. Met geld-terug garantie.

×
Bestelling geplaatst