Google Ads coach nodig?

1 op 1 begeleiding, trainingen en meer.

Google Ads cursus

Leer alle ins & outs van Google marketing.

We begonnen de Eindbaas cursus als een online Google Ads cursus. Inmiddels is dit de populairste opleiding tot Search Engine Advertising specialist van Nederland en België en hebben honderden mensen zo Google Ads geleerd. 

Maar er blijkt vraag naar andere vormen van begeleiding en opleiding. Daarom hebben wij nu de Google Ads specialisten klaar staan om jou en je medewerkers het maximale uit de online marketing te laten halen. Van 1-op-1 coaching tot een klassikale training in je bedrijf.

Alle Google Ads begeleiding wordt gedaan door coaches met jaren ervaring in Google Ads. Ze gebruiken de strategieën uit de Google Eindbaas cursus voor tientallen klanten tegelijk. En weten dus als geen ander hoe jij campagnes kan instellen en beheren voor optimaal resultaat. Ook handig als je de online cursus hebt gevolgd maar graag nog persoonlijk contact wilt.

De opties…

Optie 1:
1 op 1 begeleiding tot SEA specialist

Jij gaat de geheimen van Google specialisten leren. Door met hen te videobellen. Zij laten weten hoe zij campagnes zouden opzetten in jouw account, analyseren wat jij doet in je account, lopen er wekelijks met je doorheen om te sparren en de prestaties te optimaliseren. Ook staan zij klaar om je vragen te beantwoorden. Deze 1 op 1 coaching heb je voor 2500,- per maand. Interesse? Stuur een mailtje naar info@google-cursus.nl

Zo ontvang jij

google ads coach

Optie 2:
Offline Google Ads training op locatie

We bieden de Google Ads Eindbaas cursus ook aan als offline training. Deze gaat door vanaf 5 deelnemers. Als je in je eentje bent kun je jouw interesse doorgeven via info@google-cursus.nl, dan kom je op de lijst. Zodra er 5 mensen de offline training willen bijwonen wordt er een datum en locatie geprikt.  Voor 1500,- weet je zeker dat je jouw account goed instelt. Dit is goedkoper dan 3 maamden een marketingbureau inhuren. 

Andere optie: incompany training, op locatie bij jouw bedrijf. Bij minstens 5 deelnemers komt een van onze Google Ads experts langs om jullie 1 dag lang alles over adverteren op Google te leren. Bij groepen van >20 mensen kan dit voor 500,- pp. Vraag het aan met een mailtje naar info@google-cursus.nl

incompany SEA training google ads
klassikale training google ads

Optie 3:
Google Ads check only

Heb jij je Google Ads campagnes al goed opgezet? Wil jij alleen een eenmalige check van je campagnes? Om te zien hoe jij je ROAS kan verbeteren?

Een SEA specialist checkt je account en jij ontvangt een lijstje met verbeterpunten. Daarna doe je het zelf weer. Dit is eenmalig 400,-. Mail info@google-cursus.nl om de check aan te vragen.

klassikale training google ads

Optie 4:
Online Google Ads leren

Bedenk even hoe jij het liefste leert. Wil jij online video’s kijken? Dan adviseren we je om de online Google Ads cursus te nemen. Dat kan al vanaf 395,- ex btw. 

Krijg jij liever 1 op 1 begeleiding in de praktijk? Dan adviseren we je de 1 op 1 coaching te nemen, zoals hierboven genoemd. Werk je bij een bedrijf? Dan betaalt je baas in de meeste gevallen, onafhankelijk van de vorm van opleiding, omdat er opleidingsbudget is en het hem/haar ook veel oplevert.

Laat even weten hoe jij Google Ads wil leren door een mailtje te sturen naar info@google-cursus.nl

online google ads cursus - opleiding sea specialist

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

Online cursus volgen?