Leer winstgevende
Google advertenties opzetten

Word een Google Eindbaas.

Jij leert

Google ads training

Mitch Sneek

Professioneel marketeer

“Met korte videos word je stap voor stap een Google Ads expert. Bij elke video krijg je tips & tricks die Google jou niet vertelt. Je leert ook Google campagnes beheren voor andere bedrijven. Die betalen jou daar €300,- tot €750,- per maand voor. Dus daar verdien je lekker aan.”

Eindbaas cursus

Leer je niet wat je hoopt?
Dan krijg je gewoon je geld terug!

5/5

Meest waardevolle Google Ads cursus

“De voorbeelden uit de praktijk zijn super waardevol. Je ontvangt veel tools en templates. Zodat jij alleen maar hoeft te kopiëren en plakken. Deze training maakt Google Adwords echt een eitje :).”

Robin Meulenbroek
Google ads cursus

Cursus details

Tijd

50 video's

Prijs

750,- incl. BTW

Niveau

Beginners & gevorderden

Google Ads, voorheen Google Adwords, is lastig om zelf te leren. Het helpt enorm als je begeleid wordt door iemand met praktijkervaring en praktijkvoorbeelden. Daarom is deze training gemaakt. 

In deze cursus werk je met de nieuwste technieken en innovaties van Google. Zo gebruik je automatische biedstrategieën en leer je optimaliseren en rapporteren op de automatische piloot. Dat bespaart je veel geld én tijd.

Voordelen

Google Adwords training

Als je de standaardinstellingen van Google gebruikt pakt Google veel geld. En bereik je niet de juiste doelgroep op het juiste moment. 

Wil jij van een ervaringsexpert leren hoe je advertenties opzet die wel winst maken? Ik leer het je graag. Maar kan ik dat wel? 

5 jaar geleden begon ik met Google advertenties. Inmiddels heb ik Google Ads voor de grootste merken beheert. Zoals Nikon, Knab Bank, Fox Sports, Mars & Douwe Egberts. 

Bij Douwe Egberts was ik verantwoordelijk voor 8 miljoen euro omzet uit 5 landen, puur uit Google Ads. Bewijs hiervan vind je op mijn Linkedin pagina. 

Zonder op te scheppen ben je bij mij dus zeker aan het juiste adres om te leren hoe jij Google Ads optimaal inzet.

Ivo de Clercq, Senior Google Ads specialist

Overzicht van alles wat je krijgt

Google ads cursus

Toegang tot de cursus

Onbeperkt trainingen volgen. Waar en wanneer je maar wilt. Vanaf je laptop en mobiele telefoon. 

Vanaf je kantoor, collegezaal, huis, strand of park. Als jij een paar minuten over hebt kun je weer wat leren over Google!

Google ads cursus

Alle templates, scripts & tools

Alle rapportages, mails, berekeningen, lijstjes en cheatsheets die ik gebruik. Waarmee je leven als Google specialist een stuk gemakkelijker wordt. 

Kant en klaar voor jou. Zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden, niet alles zelf hoeft te ontwerpen, maar meteen aan de slag kunt.

Hoe zet ik Google advertenties op
Waarom adverteren op Google

24/7 support & updates

Google Ads experts staan voor je klaar om je te helpen. En delen de nieuwste innovaties van Google met jou. 

Zodat jij de meest up-to-date Google specialist bent en blijft.

Waarom adverteren op Google

Bonus: display & shopping advertenties

Als bonus leer jij ook display banners & shopping advertenties opzetten. Zo kun jij mensen achtervolgen met afbeeldingen over het hele internet. 

Dit heet remarketing en zorgt voor aanzienlijk meer verkopen. Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in de Eindbaas cursus.

Google display & shopping training
Google Ads training

Hechte community

Je bent niet alleen. Je kunt je lief en leed met anderen delen. In de community.

Daar helpt iedereen elkaar met Google Ads maar delen we ook nuttige info over bijvoorbeeld updates en innovaties van Google.

Google Ads training

Certificaat van deelname

Als je de Eindbaas cursus volledig afrond krijg je een officieel certificaat. Dat kun je aan klanten laten zien zodat zij jou vertrouwen.

En er zit nog een voordeel aan. Elk bedrijf heeft baat bij iemand die weet hoe Google werkt. Dat toon jij aan met dit certificaat. Zo maak je dus nog meer kans op je droombaan :).

Veelgestelde vragen

Ja de training bestaat uit korte videos die je volledig op je eigen tempo kunt volgen. Bijna iedereen die de cursus volgt doet dat naast een studie of baan. Het mooie van deze cursus is dat je hem kunt volgen op je mobiel. Vanuit je slaapkamer, kantoor of collegezaal.

Het beheren van Google advertenties zelf kost ook weinig tijd. Je kunt al winstgevende Google advertenties beheren met 4 uur per maand. Natuurlijk wordt je winst hoger als je er meer tijd in steekt.

Jazeker! Je kunt 21% belasting terugkrijgen, dat is dus €157,50 korting!

Zodra je besteld hebt kun je de factuurgegevens aanvullen met de gegevens van jouw bedrijf.

Een screenshot daarvan is bewijs voor de belastingdienst dat jij de cursus voor je bedrijf hebt gekocht. Mooi meegenomen dus.

Heb je nog geen eigen bedrijf? Schrijf je dan in bij de KvK. Kost je €50,- en dan kun je voortaan van al je zakelijke aankopen 21% terugvragen.

Ja als jij investeert in de Google Eindbaas cursus kun je op elk moment je vragen stellen. Dat kan via de mail, telefoon of in de Facebook community.

Google Ads is de nieuwe naam van Google Adwords :). Dit is dus een Google Adwords training.

Ieder bedrijf wil gevonden worden op Google. Het liefst zelfs bovenaan in Google verschijnen. Met Google Ads zorg jij daarvoor. En help je dus niet alleen je eigen bedrijf, maar wil ook ieder ander bedrijf door jou geholpen worden.

De resultaten in Google bestaan altijd uit organische resultaten: SEO en daarboven de advertenties: SEA. Die advertenties leer je in deze cursus maken.

Om in de organische SEO resultaten te verschijnen is erg complex. Je kunt honderden pagina’s met tekst schrijven en nog niet hoog in Google komen. SEO kost dus veel tijd en de resultaten van alle uren werk zijn onzeker. Ook heb je geen controle over wat mensen te zien krijgen.

Met SEA advertenties verschijn je boven de SEO resultaten, ben je veel minder tijd kwijt, heb je direct resultaat en controle over wat je toont. Het is dus simpel: wil jij hoog in Google verschijnen? Dan is SEA het juiste middel. 

Als SEA eenmaal goed staat kun je je nog altijd aan SEO wagen.

Als je adverteert op Facebook moet je mensen eerst overtuigen dat ze jouw product nodig hebben. Als dat gelukt is gaan die mensen op Google zoeken naar het product. Daar vinden ze vaak een concurrent die op Google adverteert. Grote kans dus dat je jouw klanten dus alsnog aan de concurrent verliest die het beste op Google adverteert.

Op Google zijn mensen al op zoek naar jouw product. Je hoeft ze dan alleen de juiste advertentie op het juiste moment te tonen. De kans dat men vervolgens bij jou het product koopt is dus veel groter dan via Facebook. En daardoor zijn de kosten per verkoop via Google veel lager dan via Facebook.

Adverteren op Google is dus veel effectiever dan adverteren op Facebook. 

Door te adverteren op Google kun je mensen ook over het hele internet volgen, in plaats van alleen op Facebook. Je kunt display banners tonen op alle websites en apps die je kunt bedenken.

Facebook kun je er later altijd nog bij doen, als je Google advertenties goed staan.

In deze cursus leer je niet alleen de standaard zoekadvertenties bovenin de zoekresultaten maken. Als bonus leer jij ook display banners opzetten.

Display banners zijn die afbeeldingen die je ziet als je bijvoorbeeld nieuws leest op nu.nl of het weer checkt op buienradar.nl. Naast websites verschijnen die banners ook in veel apps op je smartphome. 

Door die display banners te maken kun je mensen dus over het hele web achtervolgen met afbeeldingen. Dat heet remarketing. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat ze alsnog bij jou kopen. 

Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in deze cursus.

Je leert zeker hoe je bovenaan in Google komt. Maar je leert ook dat dat niet het doel moet zijn. Een advertentie op de tweede of derde plek kan veel effectiever zijn. Hoe je daarvoor zorgt leer je allemaal in de Google Eindbaas cursus. 

De lessen zijn kort zodat het behapbaar is en je altijd tijd hebt om iets te leren. De meeste lessen duren zo’n 3 minuten. De langere lessen duren zo’n 10 minuten.

Als je toch niet helemaal tevreden bent kun je dat laten weten. Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Ik wil namelijk dat jij waarde krijgt van deze cursus. Gebeurt dat niet of ben je gewoon niet tevreden? Mail dan even naar info@google-cursus.nl. Dan krijg je gewoon je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

Alles duidelijk?

×
Bestelling geplaatst

Meld je direct aan voor de gratis training:

Je hebt je succesvol aangemeld.

Er gaat iets fout. Meld het aub aan info@google-cursus.nl

Google Eindbaas cursus mag mij emails sturen.