google-ads-training-adwords

Hulp nodig?

Ik sta nu voor je klaar.

Mail je vragen naar

Ik reageer altijd persoonlijk en binnen 1 dag.

Veelgestelde Vragen

Dè Google Ads training van Nederland en België. Waarbij een bekende Google Ads expert (Ivo de Clercq) met ervaring voor grote A-merken jou precies laat zien hoe hij te werk gaat. Waardoor jij stap voor stap van Adwords beginner naar expert gaat. 

Je leert niet alleen de basis maar gaat de diepte in tot jij de winst uit je advertenties kan maximaliseren. Vervolgens leer je ook hoe jij extra inkomen kunt opbouwen door Google advertenties voor andere bedrijven te beheren. Interesse? Bekijk de gratis eerste les hier.

Ja de training bestaat uit korte videos die je volledig op je eigen tempo kunt volgen. Bijna iedereen die de cursus volgt doet dat naast een studie of baan. 

Het beheren van Google advertenties zelf kost ook weinig tijd omdat je alles automatiseert. Daardoor kun je al winstgevende Google advertenties beheren met 1 uur per week.

De Eindbaas cursus is zo gemaakt dat iedereen het kan leren. Ik leg alles daarom van A tot Z uit.  En doordat het een online cursus is kun je altijd terugspoelen als je iets niet helemaal begrijpt. Of gewoon vragen stellen via de mail of de community.
 
Het fijne aan deze Google Ads cursus is dat je toegang houdt nadat je de cursus afgerond hebt. Wanneer je Google Ads accounts maakt voor jezelf of voor anderen zet je de Eindbaas cursus dus gewoon weer even aan. Om de stappen één voor één te volgen en het account op te zetten zoals ik dat doe. Zo is het heel simpel.
 
Als de cursus toch te moeilijk blijkt of gewoon niet is wat je hoopt dan krijg je het geld  terug binnen 14 dagen. Zo loop je dus helemaal geen risico als je de cursus nu bestelt.

Ja als jij investeert in de Google Eindbaas cursus kun je op elk moment je vragen stellen. Dat kan via de mail, telefoon of in de Facebook community.

Jazeker, jij krijgt als ondernemer 21% van de cursuskosten terug van de overheid!

Nadat je de Eindbaas cursus bestelt ontvang je een factuur in je mail. Dat is jouw bewijs waarmee je 21% terugkrijgt van de belastingdienst. 

Om te kunnen starten heb je GEEN bedrijf of btw-nummer nodig. 

Als je een bedrijf start NA je aan te melden voor deze cursus kun je gewoon de belasting van je aankoop terugvragen zodra je jouw bedrijf inschrijft. Dit kan tot 5 jaar na het kopen van de cursus.

Voor Belgische ondernemers wordt de BTW verlegd. Vul daarvoor het BTWnummer van je bedrijf in bij het afrekenen.

Je kunt bij je account je bedrijfsgegevens altijd aanpassen. Maar je hebt dus geen bedrijf nodig om de Eindbaas cursus te volgen.

Mocht het terugvragen van de BTW niet lukken dan geef ik je een kortingscode waardoor jij de BTW alsnog terugkrijgt.

Bestel dus nu en vraag de belasting terug wanneer je een bedrijf start. Zo krijg jij nog meer dan €100,- extra korting!

De overheid geeft geen stapbudget voor Google Ads cursussen of andere online marketing cursussen, ze lopen namelijk nogal achter met wat ze denken dat relevant is voor je toekomst. Maar STAP-budget krijg je ook hoogstwaarschijnlijk niet: bijna niemand ontvangt daadwerkelijk STAPbudget van de overheid. Elke ronde wordt veruit het grootste deel van de aanvragers teleurgesteld met een wachtrij waar ze niet doorheen komen.

Ik zou je toekomst daar dus niet van af laten hangen. Dan zou het namelijk goed kunnen dat je maanden zit te wachten op niks. Terwijl je geld had kunnen verdienen door deze cursus te volgen.

Om te zorgen dat jij deze cursus nu al kan volgen geef ik je nu kortingscode STAP100. Daarmee is de Google Ads Eindbaas cursus dus nog extra goedkoop. En verdien je het nog sneller terug. Je kan de halve cursus bekijken en als hij niet bevalt krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Onthoud kortingscode STAP100 en start de cursus hier: https://google-cursus.nl/stap/actie/

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Dan kun je de Eindbaas cursus betalen in 3 termijnen. Zo verdeel je het aankoopbedrag over 3 maanden. En kun je nu al starten met je favoriete cursus.

Hoe werkt het?
Kies bij het afrekenen ‘3 termijnen’. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel en heb je direct toegang tot de cursus. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Wel zo makkelijk!

Als het niet lukt kun je contact opnemen met mij (info@google-cursus.nl). Ga naar de actiepagina en kies bij het bestellen ‘in 3 termijnen’.

Google Ads is de nieuwe naam van Google Adwords :). Dit is dus een Google Adwords training. Mensen noemen het ook wel een Google Ads masterclass of mastery.

Ieder bedrijf wil gevonden worden op Google. Het liefst zelfs bovenaan in Google verschijnen. Met Google Ads zorg jij daarvoor. En help je dus niet alleen je eigen bedrijf, maar wil ook ieder ander bedrijf door jou geholpen worden.

De resultaten in Google bestaan altijd uit organische resultaten: SEO en daarboven de advertenties: SEA. Die advertenties leer je in deze cursus maken.

Om in de organische SEO resultaten te verschijnen is erg complex. Je kunt honderden pagina’s met tekst schrijven en nog niet hoog in Google komen. SEO kost dus veel tijd en de resultaten van alle uren werk zijn onzeker. Ook heb je geen controle over wat mensen te zien krijgen.

Met SEA advertenties verschijn je boven de SEO resultaten, ben je veel minder tijd kwijt, heb je direct resultaat en controle over wat je toont. Het is dus simpel: wil jij hoog in Google verschijnen? Dan is SEA het juiste middel. 

Als SEA eenmaal goed staat kun je je nog altijd aan SEO wagen.

Als je adverteert op Facebook moet je mensen eerst overtuigen dat ze jouw product nodig hebben. Als dat gelukt is gaan die mensen op Google zoeken naar het product. Daar vinden ze vaak een concurrent die op Google adverteert. Grote kans dus dat je jouw klanten dus alsnog aan de concurrent verliest die het beste op Google adverteert.

Op Google zijn mensen al op zoek naar jouw product. Je hoeft ze dan alleen de juiste advertentie op het juiste moment te tonen. De kans dat men vervolgens bij jou het product koopt is dus veel groter dan via Facebook. En daardoor zijn de kosten per verkoop via Google veel lager dan via Facebook.

Adverteren op Google is dus veel effectiever dan adverteren op Facebook. 

Door te adverteren op Google kun je mensen ook over het hele internet volgen, in plaats van alleen op Facebook. Je kunt display banners tonen op alle websites en apps die je kunt bedenken.

Facebook kun je er later altijd nog bij doen, als je Google advertenties goed staan.

In deze cursus leer je niet alleen de standaard zoekadvertenties bovenin de zoekresultaten maken. Als bonus leer jij ook display banners opzetten.

Display banners zijn die afbeeldingen die je ziet als je bijvoorbeeld nieuws leest op nu.nl of het weer checkt op buienradar.nl. Naast websites verschijnen die banners ook in veel apps op je smartphome. 

Door die display banners te maken kun je mensen dus over het hele web achtervolgen met afbeeldingen. Dat heet remarketing. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat ze alsnog bij jou kopen. 

Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in deze cursus.

Je leert zeker hoe je bovenaan in Google komt. Maar je leert ook dat dat niet het doel moet zijn. Een advertentie op de tweede of derde plek kan veel effectiever zijn. Hoe je daarvoor zorgt leer je allemaal in de Google Eindbaas cursus. 

Ik wil ondernemers graag helpen, ook als zij niet zo ruim zitten qua budget. Zeker nu de corona over is hoef ik geen geld te verdienen op de Eindbaas cursus en doe ik het vooral om mijn kennis van Google Ads te delen. Daarom heb ik de cursusprijs onlangs extreem verlaagd. Je koopt de cursus nu al voor 395,- ex BTW. Uiteraard met dezelfde support.

Aangezien je zo ver naar een kortingscode aan het zoeken bent heb je het blijkbaar nodig, daarom hierbij een kortingscode: met code POSTCORONA krijg jij €50,- extra korting als je nu bestelt. Vul die code in bij het afrekenen. Dat doe je hier: https://www.paypro.nl/product/Eindbaas_cursus_%7C_tijdelijke_aanbieding/79838

De lessen zijn kort zodat het behapbaar is en je altijd tijd hebt om iets te leren. De meeste lessen duren zo’n 3 minuten. De langere lessen duren zo’n 10 minuten. Natuurlijk komt daar nog wat tijd bij voor het uitvoeren van de opdrachten. Maar met een kwartiertje vrije tijd kun je zeker al een les volgen.

De meeste mensen doen er ongeveer een maand over om de cursus te doorlopen. Dat is als ze rustig een filmpje kijken wanneer ze daar tijd voor hebben en het geleerde toepassen; ermee oefenen. Daarna wordt de cursus vaak nog eens bekeken als ze bijvoorbeeld nieuwe campagnes opzetten.
 
Maar sommige mensen gaan in een week door de cursus, dat kan als je er bijvoorbeeld elke avond voor gaat zitten en snel leert. 
 
Het ligt dus een beetje aan je leerstijl en tempo. Maar je kan zeker binnen een maand Google campagnes opzetten.

Als je toch niet helemaal tevreden bent kun je dat laten weten. Dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Ik wil namelijk dat jij waarde krijgt van deze cursus. Merk je na een paar video’s (max 25) dat het toch niet is wat je hoopt of ben je gewoon niet tevreden? Mail dan even naar info@google-cursus.nl, dan krijg je direct je geld terug. 

Je hebt dus niets te verliezen: probeer de cursus vandaag nog.

×
Bestelling geplaatst

Nog vragen?

Mail dus naar
info@google-cursus.nl