google-ads-training-adwords

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Mail je vragen naar

Veelgestelde Vragen

Dè Google Ads training van Nederland. Waarbij een bekende Google Ads expert (Ivo de Clercq) met ervaring voor grote A-merken jou precies laat zien hoe hij te werk gaat. Waardoor jij stap voor stap van Adwords beginner naar expert gaat. 

Je leert niet alleen de basis maar gaat de diepte in tot jij de winst uit je advertenties kan maximaliseren. Vervolgens leer je ook hoe jij extra inkomen kunt opbouwen door Google advertenties voor andere bedrijven te beheren.  Interesse? Check de gratis eerste les hier.

Ja de training bestaat uit korte videos die je volledig op je eigen tempo kunt volgen. Bijna iedereen die de cursus volgt doet dat naast een studie of baan. 

Het beheren van Google advertenties zelf kost ook weinig tijd omdat je alles automatiseert. Daardoor kun je al winstgevende Google advertenties beheren met 1 uur per week.

Ja als jij investeert in de Google Eindbaas cursus kun je op elk moment je vragen stellen. Dat kan via de mail, telefoon of in de Facebook community.

Ja je krijgt 21% van de kosten voor de Eindbaas cursus terug van de belastingdienst.

Zodra je de cursus hebt besteld kun je bij je account de factuurgegevens invullen voor jouw bedrijf.

Een screenshot daarvan is bewijs voor de belastingdienst dat jij de cursus voor je eigen bedrijf hebt gekocht.

Zo krijg jij dus meer dan 100 euro korting!

Google Ads is de nieuwe naam van Google Adwords :). Dit is dus een Google Adwords training. Mensen noemen het ook wel een Google Ads masterclass of mastery.

Ieder bedrijf wil gevonden worden op Google. Het liefst zelfs bovenaan in Google verschijnen. Met Google Ads zorg jij daarvoor. En help je dus niet alleen je eigen bedrijf, maar wil ook ieder ander bedrijf door jou geholpen worden.

De resultaten in Google bestaan altijd uit organische resultaten: SEO en daarboven de advertenties: SEA. Die advertenties leer je in deze cursus maken.

Om in de organische SEO resultaten te verschijnen is erg complex. Je kunt honderden pagina’s met tekst schrijven en nog niet hoog in Google komen. SEO kost dus veel tijd en de resultaten van alle uren werk zijn onzeker. Ook heb je geen controle over wat mensen te zien krijgen.

Met SEA advertenties verschijn je boven de SEO resultaten, ben je veel minder tijd kwijt, heb je direct resultaat en controle over wat je toont. Het is dus simpel: wil jij hoog in Google verschijnen? Dan is SEA het juiste middel. 

Als SEA eenmaal goed staat kun je je nog altijd aan SEO wagen.

Als je adverteert op Facebook moet je mensen eerst overtuigen dat ze jouw product nodig hebben. Als dat gelukt is gaan die mensen op Google zoeken naar het product. Daar vinden ze vaak een concurrent die op Google adverteert. Grote kans dus dat je jouw klanten dus alsnog aan de concurrent verliest die het beste op Google adverteert.

Op Google zijn mensen al op zoek naar jouw product. Je hoeft ze dan alleen de juiste advertentie op het juiste moment te tonen. De kans dat men vervolgens bij jou het product koopt is dus veel groter dan via Facebook. En daardoor zijn de kosten per verkoop via Google veel lager dan via Facebook.

Adverteren op Google is dus veel effectiever dan adverteren op Facebook. 

Door te adverteren op Google kun je mensen ook over het hele internet volgen, in plaats van alleen op Facebook. Je kunt display banners tonen op alle websites en apps die je kunt bedenken.

Facebook kun je er later altijd nog bij doen, als je Google advertenties goed staan.

In deze cursus leer je niet alleen de standaard zoekadvertenties bovenin de zoekresultaten maken. Als bonus leer jij ook display banners opzetten.

Display banners zijn die afbeeldingen die je ziet als je bijvoorbeeld nieuws leest op nu.nl of het weer checkt op buienradar.nl. Naast websites verschijnen die banners ook in veel apps op je smartphome. 

Door die display banners te maken kun je mensen dus over het hele web achtervolgen met afbeeldingen. Dat heet remarketing. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat ze alsnog bij jou kopen. 

Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in deze cursus.

Je leert zeker hoe je bovenaan in Google komt. Maar je leert ook dat dat niet het doel moet zijn. Een advertentie op de tweede of derde plek kan veel effectiever zijn. Hoe je daarvoor zorgt leer je allemaal in de Google Eindbaas cursus. 

De lessen zijn kort zodat het behapbaar is en je altijd tijd hebt om iets te leren. De meeste lessen duren zo’n 3 minuten. De langere lessen duren zo’n 10 minuten.

Als je toch niet helemaal tevreden bent kun je dat laten weten. Dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Ik wil namelijk dat jij waarde krijgt van deze cursus. Gebeurt dat niet of ben je gewoon niet tevreden? Mail dan even naar info@google-cursus.nl. Dan krijg je je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.

Stel direct je vraag

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

×
Bestelling geplaatst

Meld je direct aan voor de gratis training:

Je hebt je succesvol aangemeld.

Er gaat iets fout. Meld het aub aan info@google-cursus.nl

Google Eindbaas cursus mag mij emails sturen.