Over deze Google Ads cursus: Eindbaas cursus.

Google ads cursus
Ivo de Clercq - oprichter Eindbaas cursus

Waarom deze Google Ads cursus?

Het duurde mij 5 jaar en heel veel moeite om Google Ads te leren. Omdat er geen goede praktijkuitleg was. Ik kon geen online Adwords training volgen en moest alles zelf uitzoeken. Daardoor heb ik veel fouten gemaakt en geld van klanten verspilt.

Toch bleef ik passie houden voor het kanaal. Geloof ik dat Google Adwords (SEA) het meeste geld oplevert van alle kanalen, als het goed ingezet wordt. En wil ik dat zo veel mogelijk mensen het vak leren. Om daarvoor te zorgen heb ik deze Google Ads cursus opgericht.

Cijfers spreken voor zich

+2 miljoen

Euro omzet uit Google Ads behaald

100+

Accounts beheerd, voor de grootste en kleinste bedrijven

8+

Landen bereikt, vele internationale campagnes.

1000+

Campagnes gedraaid, voor alle soorten diensten.

Bewijs nodig?

Hoe leer je Google Ads ?

Je kunt ervoor kiezen om de theorie van gratis Google handleidingen te leren. Dat is best interessant. Als je dat doet heb ik twee vragen voor je:
1. Denk je dat Google jou zal leren hoe je zo veel mogelijk geld bespaart op je Google advertenties? En
2. Verwacht jij dat jij na je auto-theorie examen kunt autorijden?

Waarschijnlijk kom je zelf tot de conclusie dat je praktijkervaring nodig hebt. En begeleiding van iemand die geen winst haalt uit jouw falen. Dus je hebt onafhankelijke Google ads begeleiding nodig. Als je nog denkt dat de Google handleidingen voldoende zijn adviseer ik je om een willekeurige Google Ads expert te vragen wat die van de standaard Google handleidingen en video’s vindt.

Je zult unaniem horen dat Google er op uit is om jou zo veel mogelijk advertentiebudget te laten spenderen. Logisch: ze zijn een commercieel bedrijf en dat is hun verdienmodel. 

Wil je zo veel mogelijk geld besparen in plaats van uitgeven aan Google advertenties? Dan is een Google Ads training handig. De Eindbaas cursus focust zich precies daar op.

Wat is de beste Google Ads cursus / masterclass ?

De meeste cursussen zijn er op gericht om je de standaard instellingen van Google te leren. De Eindbaas cursus leert je hoe jij zo veel mogelijk winst uit je Google advertenties haalt.

Andere Google Ads trainingen leren jou alleen hoe je Google Ads voor jezelf beheert. Deze Google Ads masterclass laat je ook zien hoe je vervolgens geld kunt verdienen door Google advertenties voor anderen op te zetten.

Hoe lang duurt het om Google Ads te leren?

De Eindbaas cursus bestaat uit korte video's van 2 tot 12 minuten. In totaal heb jij zo'n 250 minuten aan lesmateriaal. Je bepaalt helemaal zelf hoe lang je daar over doet. Als jij graag in één week alles er doorheen stampt en meteen aan de slag gaat met een Google campagne is dat mogelijk.

Heb jij een druk leven, bijvoorbeeld omdat je werkt of studeert? Dan kun jij wanneer jou dat uit komt even een paar videos van de Google Ads training kijken. De lessen zijn opgedeeld in relevante onderwerpen zodat je van te voren weet wat je gaat leren.

Zo kan ook jij op je eigen tempo Google Ads expert worden.

Waarom zou je Google Adwords (SEA) gebruiken?

Er zijn twee manieren om bovenaan in Google te verschijnen. Organisch (gratis), dat heet SEO (Search Engine Optimization). Door veel te investeren in SEO kun je op de eerste pagina van Google verschijnen. Dat proberen de meeste mensen eerst.

Zij bouwen een website, passen SEO trucs toe en hopen dan bezoekers te krijgen. Zij komen er dan na tientallen uren achter dat ze nog niet op de eerste pagina van Google verschijnen. En dat er nog 4 advertenties boven alle organische zoekresultaten staan.

Een investering in SEO levert, anders dan SEA (Search Engine Advertising: Google Ads), weinig resultaat op, kost veel tijd en je hebt geen controle over wat er over jouw bedrijf verteld wordt. 

Bij Google Ads heb je dat wel: het levert snel resultaat, kost weinig tijd en je hebt controle over wat je toont. Daarom is SEA dus effectiever dan SEO.

SEA (Google Adwords) is ook effectiever dan Facebook advertenties. Denk zelf maar eens na: koop jij eerder iets als je 
1. op social media zit te scrollen voor grappige foto’s, en dan een advertentie ziet? Of
2. op zoek bent naar een product op Google, en dan een advertentie ziet?  

Waarschijnlijk is het antwoord 1. Met Google Ads bereik jij mensen wanneer zij op zoek zijn naar jouw product of dienst. Het kost veel minder moeite en geld om hen te overtuigen dan mensen die nog niet eens weten dat ze jouw product willen.

En met Google Ads kun je ook mensen bereiken die nog niet op zoek zijn naar jouw product. Dat doe je met Google Display advertenties. Dat zijn die banners / afbeeldingen die je overal op het internet tegen komt. Ook dat leer jij in de Eindbaas cursus

Zodat jij jouw doelgroep altijd bereikt: de mensen die al interesse hebben, en zij die dat nog niet hebben. Je leert dus echt alles wat je nodig hebt voor meer winst in deze Google Ads masterclass.

Wat kost Google Ads

De kosten per klik naar een website liggen bij Google Ads meestal tussen de €0,50 en €2,50. Dit is sterk afhankelijk van hoe relevant jouw advertenties zijn.

Google toont namelijk graag de meest relevante resultaten bovenaan. Zodat mensen Google als zoekmachine blijven gebruiken. Daarom geeft Google adverteerders flinke korting om bovenaan te staan, wanneer zij de meest relevante advertenties hebben.

In de Eindbaas cursus leer jij hoe je Google advertenties zo relevant mogelijk maakt. Daardoor hoef jij zo min mogelijk te betalen aan Google om bovenaan te staan. Zo bespaart deze cursus jou zo dus al een hoop geld.

Daarnaast levert Google Ads jou maandelijks veel geld op als jij Google campagnes voor andere bedrijven beheert. Ook dat leer je in de Eindbaas cursus. Heb je interesse in die cursus? Klik dan gerust op de knop voor meer informatie:

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

Alles duidelijk?

×
Bestelling geplaatst

Meld je direct aan voor de gratis training:

Je hebt je succesvol aangemeld.

Er gaat iets fout. Meld het aub aan info@google-cursus.nl

Google Eindbaas cursus mag mij emails sturen.