SEA cursus

Opleiding tot SEA specialist

Google ads cursus
Ivo de Clercq - opleiding tot SEA specialist

Hoe word je SEA specialist?

SEA specialisten zijn gewild. Je kan als zelfstandig PPC expert een uurtarief van €75,- tot €110,- per uur rekenen. En bij veel bedrijven werken voor een salaris van meer dan €3000,- per maand.

Maar hoe word je SEA specialist? Als je zelf in Google Ads gaat rommelen zul je al snel zien dat je het jezelf niet aan kunt leren. En het met alleen wat theorie van Google niet redt, dat voelt net alsof je alleen je autotheorie haalt en dan gaat autorijden.

Je kan alleen SEA specialist worden door een opleiding te volgen bij iemand die het al is en de praktijk aan jou laat zien. Je wordt dus door een Google Ads expert opgeleid tot Google Ads expert.

De meeste Search Engine Advertising experts hebben het te druk om het vak aan anderen te leren. Of hebben daar anderen redenen voor, bijvoorbeeld dat ze geen concurrentie willen.

Maar ik niet. Mijn naam is Ivo de Clercq en ik leid jou op tot SEA specialist. Dat doe ik in de Google Eindbaas cursus. De populairste opleiding tot SEA specialist van Nederland en België.

Meld je aan voor de volgende gratis les van de SEA cursus om te kijken of dit iets voor je is:

Cijfers spreken voor zich

6+

Jaar ervaring als SEA specialist.

300+

Mensen opgeleid met de SEA training.

120+

SEA campagnes gedraaid voor kleine en grote organisaties

+8 miljoen

€ omzet behaald uit
SEA campagnes

Bewijs nodig?

FAQ over SEA cursussen

Waarom zou je SEA specialist worden / SEA leren?

Elk bedrijf wil gevonden worden. En iedereen zoekt op Google. De eerste resultaten in Google zijn altijd advertenties. Je moet dus adverteren om echt bovenaan in Google te komen.

Search Engine Advertising is het meest winstgevende marketingkanaal voor bedrijven. Dat komt omdat je mensen die op een Google advertentie klikken niet meer hoeft te overtuigen van je product: ze waren er al naar op zoek. Dit zorgt voor lage kosten per verkoop.

Als jij dus met advertenties kan zorgen dat een bedrijf op Google gevonden wordt regel je klanten voor bedrijven. En daar betalen bedrijven jou graag voor. Maar als je niet weet wat je doet verspil je daarmee veel geld voor dat bedrijf. Dan levert het niets op.

Daarom kiezen mensen ervoor om eerst het vak goed te leren. Vaak nadat ze hebben gezien dat Google Ads (voorheen Adwords) niet te leren is zonder begeleiding.

Kijk of een opleiding tot SEA specialist ook is wat jij zoekt. Volg gratis de eerste les van de SEA cursus van Nederland.

Hoe lang duurt het om SEA specialist te worden?

Met de Google Ads Eindbaas cursus (dat is de opleiding tot SEA specialist) word je in 1 maand Google Ads specialist. Dan kun je stap voor stap winstgevende advertenties opzetten, met de cursus erbij. Zodat je de ROAS maximaliseert.

Je leert alle ins en outs van Google Ads. De cursus bestaat namelijk uit meer dan 50 video’s over alle denkbare onderwerpen rondom Adwords. Alles is gebaseerd op ervaring van tientallen klanten die ik beheer met mijn marketingbureau. Daar zie je ook live praktijkvoorbeelden van.

Je leert niet alleen de perfecte zoekadvertenties maken. Maar ook shopping advertenties opzetten voor webwinkels en display advertenties maken voor remarketing. Zo ga je van beginnend specialist naar SEA expert.

Je bepaalt zelf hoe lang je precies over de cursus doet. Als jij veel vrije tijd hebt en graag in 2 weken de hele opleiding volgt dan kan dat. Heb je een drukke baan of studie dan kun je met een uurtje per week de opleiding binnen 2 maanden afronden. 1 maand is de gemiddelde tijd dat de meer dan 300 tevreden cursisten er over doen.

Je hebt geen voorkennis nodig. Als je al wat kennis hebt of campagnes draait zul je sneller door de eerste lessen gaan. Je kan tijdens de opleiding ook al Google campagnes beheren voor bedrijven. Met de Google Ads Eindbaas cursus training kun je campagnes van je eigen bedrijf en die van anderen dus meteen verbeteren.

Meld je aan voor de volgende gratis les:

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

Alles duidelijk?