Betalen in 3 termijnen

Overzicht van alles wat je krijgt

Google ads cursus

Toegang tot de cursus

Onbeperkt trainingen volgen. Waar en wanneer je maar wilt. Vanaf je laptop en mobiele telefoon. 

Vanaf je kantoor, collegezaal, huis, strand of park. Als jij een paar minuten over hebt kun je weer wat leren over Google!

Google ads cursus

Alle templates, scripts & tools

Alle rapportages, mails, berekeningen, lijstjes en cheatsheets die ik gebruik. Waarmee je leven als Google specialist een stuk gemakkelijker wordt. 

Kant en klaar voor jou. Zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden, niet alles zelf hoeft te ontwerpen, maar meteen aan de slag kunt.

Hoe zet ik Google advertenties op
Waarom adverteren op Google

24/7 support & updates

Google Ads experts staan voor je klaar om je te helpen. En delen de nieuwste innovaties van Google met jou. 

Zodat jij de meest up-to-date Google specialist bent en blijft.

Waarom adverteren op Google

Bonus: display & shopping advertenties

Als bonus leer jij ook display banners & shopping advertenties opzetten. Zo kun jij mensen achtervolgen met afbeeldingen over het hele internet. 

Dit heet remarketing en zorgt voor aanzienlijk meer verkopen. Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in de Google Eindbaas cursus.

Google display & shopping training
Google Ads training

Hechte community

Je bent niet alleen. Je kunt je lief en leed met anderen delen. In de community.

Daar helpt iedereen elkaar met Google Ads maar delen we ook nuttige info over bijvoorbeeld updates en innovaties van Google.

Google Ads training

Certificaat van deelname

Als je de Google Eindbaas cursus volledig afrond krijg je een officieel certificaat. Dat kun je aan klanten laten zien zodat zij jou vertrouwen.

En er zit nog een voordeel aan. Elk bedrijf heeft baat bij iemand die weet hoe Google werkt. Dat toon jij aan met dit certificaat. Zo maak je dus nog meer kans op je droombaan :).

Veelgestelde vragen

Ja de training bestaat uit korte videos die je volledig op je eigen tempo kunt volgen. Bijna iedereen die de cursus volgt doet dat naast een studie of baan. Het mooie van deze cursus is dat je hem kunt volgen op je mobiel. Vanuit je slaapkamer, kantoor of collegezaal.

Het beheren van Google advertenties zelf kost ook weinig tijd. Je kunt al winstgevende Google advertenties beheren met 4 uur per maand. Natuurlijk wordt je winst hoger als je er meer tijd in steekt.

Ja als jij investeert in de Google Eindbaas cursus kun je op elk moment je vragen stellen. Dat kan via de mail, telefoon of in de Facebook community.

Google Ads is de nieuwe naam van Google Adwords :). Dit is dus een Google Adwords training.

Ieder bedrijf wil gevonden worden op Google. Het liefst zelfs bovenaan in Google verschijnen. Met Google Ads zorg jij daarvoor. En help je dus niet alleen je eigen bedrijf, maar wil ook ieder ander bedrijf door jou geholpen worden.

De resultaten in Google bestaan altijd uit organische resultaten: SEO en daarboven de advertenties: SEA. Die advertenties leer je in deze cursus maken.

Om in de organische SEO resultaten te verschijnen is erg complex. Je kunt honderden pagina’s met tekst schrijven en nog niet hoog in Google komen. SEO kost dus veel tijd en de resultaten van alle uren werk zijn onzeker. Ook heb je geen controle over wat mensen te zien krijgen.

Met SEA advertenties verschijn je boven de SEO resultaten, ben je veel minder tijd kwijt, heb je direct resultaat en controle over wat je toont. Het is dus simpel: wil jij hoog in Google verschijnen? Dan is SEA het juiste middel. 

Als SEA eenmaal goed staat kun je je nog altijd aan SEO wagen.

Als je adverteert op Facebook moet je mensen eerst overtuigen dat ze jouw product nodig hebben. Als dat gelukt is gaan die mensen op Google zoeken naar het product. Daar vinden ze vaak een concurrent die op Google adverteert. Grote kans dus dat je jouw klanten dus alsnog aan de concurrent verliest die het beste op Google adverteert.

Op Google zijn mensen al op zoek naar jouw product. Je hoeft ze dan alleen de juiste advertentie op het juiste moment te tonen. De kans dat men vervolgens bij jou het product koopt is dus veel groter dan via Facebook. En daardoor zijn de kosten per verkoop via Google veel lager dan via Facebook.

Adverteren op Google is dus veel effectiever dan adverteren op Facebook. 

Door te adverteren op Google kun je mensen ook over het hele internet volgen, in plaats van alleen op Facebook. Je kunt display banners tonen op alle websites en apps die je kunt bedenken.

Facebook kun je er later altijd nog bij doen, als je Google advertenties goed staan.

In deze cursus leer je niet alleen de standaard zoekadvertenties bovenin de zoekresultaten maken. Als bonus leer jij ook display banners opzetten.

Display banners zijn die afbeeldingen die je ziet als je bijvoorbeeld nieuws leest op nu.nl of het weer checkt op buienradar.nl. Naast websites verschijnen die banners ook in veel apps op je smartphome. 

Door die display banners te maken kun je mensen dus over het hele web achtervolgen met afbeeldingen. Dat heet remarketing. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat ze alsnog bij jou kopen. 

Omdat dit essentieel is heb ik besloten dit jou ook te leren in deze cursus.

Je leert zeker hoe je bovenaan in Google komt. Maar je leert ook dat dat niet het doel moet zijn. Een advertentie op de tweede of derde plek kan veel effectiever zijn. Hoe je daarvoor zorgt leer je allemaal in de Google Eindbaas cursus. 

De lessen zijn kort zodat het behapbaar is en je altijd tijd hebt om iets te leren. De meeste lessen duren zo’n 3 minuten. De langere lessen duren zo’n 10 minuten.

Als je toch niet helemaal tevreden bent kun je dat laten weten. Dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Ik wil namelijk dat jij waarde krijgt van deze cursus. Gebeurt dat niet of ben je gewoon niet tevreden? Mail dan even naar info@google-cursus.nl. Dan krijg je je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.

Nog vragen?
Mail info@google-cursus.nl

Alles duidelijk?